Kom naar de golfhorecadag van de NVG op donderdag 20 maart en laat je inspireren over horeca op een golfbaan. Deze dag staat in het teken van hospitality, horecaexploitatie en inspiratie om de horeca op een golfbaan nóg beter te maken. Leer meer over meer omzet, betere marges, meer beleving en service en een versoepelde operatie.
Succesvolle horeca = succesvolle golfexploitatie!
De golfhorecadag wordt georganiseerd in samenwerking met Van Spronsen & partners horeca-advies, Mister Fridge en NVG inkoop/Xandrion.
Neem actief deel aan de korte sessies, discussieer mee, laat je inspireren. Kom samen met je restaurant manager of keuken chef.
Het evenement vindt plaats op Golfbaan de Kroonprins en begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. De kosten voor het evenement zijn 50 euro voor NVG leden. Voor niet-leden is dit 95 euro. Het evenement is inclusief drankjes en lunch.
Kom samen met bestuurder, eigenaar, horecamanager en maak je horeca klaar voor het nieuwe seizoen!
Hieronder alvast een globale indeling van de dag.
Programma
Tijd | Workshop | Spreker |
10:00 – 10:30 | Inloop | |
10:30 – 10:40 | Opening van de horeca dag | Paul Wesel / Wim van Middelaar |
10:40 – 11:40 | Best Practices. Panelgesprek over hospitality. Wat zijn de ervaringen van de aanwezigen? Hoe kijken bestuurders, eigenaren en managers tegen hospitality aan? Is het een kans of juist een bedreiging? Is het gedoe of is het de laatste stukje van een puzzel? We praten met pachters en een golfbaan over hoe kan dat het bij hun zo goed gaat. Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? |
Leonie van Spronsen en/of Tijl Verschuur
|
11:40 – 12:10 |
Trends & ontwikkelingen in de horeca & het effect daarvan op de horeca op de golfbaan Een overzicht van horeca gerelateerde trends, ideeën en ontwikkelingen en hoe golfbanen dit in de horeca kunnen toepassen.
|
Leonie van Spronsen en/of Tijl Verschuur |
12:10 – 12:30 |
Onbemande hospitality, innovatie en de kansen hiermee. Onbemand betekent niet onbemind. |
Tijl Verschuur |
12:30 – 13:15 | Lunch met Mister Fridge | Tijl Verschuur |
13:15 – 14:00 |
De grote Golf Horeca Quiz Interactief leren over het belang van data verzamelen, afspraken met de pachter, cijfers of resultaten lezen en vertalen naar de operatie. |
Leonie van Spronsen |
14:00 – 14:45 | Gezamenlijke inkoop; ondersteuning en voordeel halen. Besparing en dus marge verbetering | Xandrion |
14:45 – 15:15 | Horeca openstellen voor iedereen! Hoe doe je dit? | Leonie, Tijl, Wim en Paul |
15:15 | Borrel en ervaringen delen | |