Afbeelding: NVG-netWORKS-header

netWORKS

netWORKS

Heb je soms wel eens behoefte om te sparren met collega’s van andere golfbanen- en clubs? Wil je eens brainstormen over een issue, thema of vraag? Of wil je een voorbeeld delen van wat op jouw golfbaan goed heeft gewerkt? Doe dan mee met de netwerkbijeenkomsten van NVG netWORKS!

Kennisdeling heeft een belangrijke functie bij de NVG. De kennis en ervaringen zitten in het collectief. Met elkaar kunnen we informatie, best practices en ideeën delen en elkaar verder helpen. Door deze netwerkbijeenkomsten te organiseren, willen we de kennis van het collectief benutten.

Daarom organiseert de NVG online netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kun je, aan de hand van een bepaald thema, met collega’s en branchegenoten in overleg om te brainstormen voor ideeën en oplossingen.

Wil je graag je kennis delen over onderwerpen waar je veel van weet, of wil jij juist kennis ophalen omdat jij ergens hulp bij nodig hebt? Meld je dan aan. Nadat wij inschrijvingen hebben ontvangen, wordt er naar alle deelnemers een datumprikker verstuurd.