Afbeelding: Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Arbocatalogus en RI&E

Arbocatalogus golfbranche

De arbocatalogus voor de golfbranche in Nederland is te vinden op drivenaarveiligwerken.nl. Het helpt werkgevers en werknemers van golfaccommodaties om veilig en gezond te kunnen werken. Je vindt er zaken zoals het ontruimingsplan, werkdruk, bescherming tegen rondvliegende ballen, bliksemgevaar, veiligheid van greenkeepers, lichamelijke belasting van keuken-, bedienings- of schoonmaakmedewerkers en beeldschermwerk voor de administratie en receptie.

Deze arbocatalogus is ingedeeld naar functie en thema. Bij elk thema staan eisen en ambities voor zowel werkgevers als werknemers. Om deze doelen te realiseren, zijn per thema achtergrondinformatie en adviezen toegevoegd.

RI&E

Aan de arbocatalogus is ook de RI&E golfbranche gekoppeld. Voor leden van de NVG is deze applicatie kosteloos te gebruiken. Leden kunnen inloggen op de inlogpagina van AMS. Indien je nog geen inloggegevens hebt, stuur dan een e-mail naar info@nvg-golf.nl met jouw NAW-gegevens, contactpersoon en e-mailadres, wij maken een account voor je aan. Ook niet-leden kunnen een online RI&E maken tegen een jaarlijkse vergoeding van €250,-. Voor meer informatie kan de NVG worden gecontacteerd.