Voordelen bij onze partners

Leden van de NVG profiteren niet alleen van de belangenbehartiging en uitgebreide kennisbank, maar ook van aantrekkelijke (inkoop-)voordelen bij onze partners:

ABV Haukes

ABV Haukes is geaccrediteerd voor het visueel inspecteren van bodembeschermende voorzieningen, geo-elektrische metingen, hydrologische metingen en IBC-werken. ABV Haukes zorgt ervoor dat alle leden van de NVG geen omkijken meer hebben naar de geldigheid en planning van alle verschillende keuringstermijnen. ABV Haukes biedt aan alle NVG leden een vast aantrekkelijk tarief voor de 6-jaarlijkse inspectie en voor de jaarlijkse bedrijfsinterne controle voor de was- en tankplaatsen. Meer info over de aanbieding vind je in de flyer.

Buma Sena

Buma brengt jaarlijks een bedrag in rekening voor het ten gehore brengen van muziek in openbare ruimtes (ten behoeve van componisten, tekstdichters en muziekuitgevers). Sena houdt zich bezig met het naburige recht en komt op voor de belangen van de uitvoerende artiesten en producenten (platenmaatschappijen). Leden van de NVG kunnen profiteren van 19,5% korting bij het gebruik van Buma en/of Sena. De facturatie van de jaarlijkse bijdrage aan Buma-Sena verloopt via de NVG. Wil je gebruik maken van de kortingsregeling van Buma en/of Sena? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl.

 

 

 

Clonable

Wil je jouw golfclub website laten vertalen? Met Clonable kun je eenvoudig een website klonen, waardoor je nog eenvoudiger je club kunt promoten bij anderstaligen. NVG leden kunnen een Clonable abonnement afsluiten voor €30,- ex. btw p/m per taal. Meer info over de aanbieding vind je hier.

GoodHabitz

GoodHabitz is een online leerplatform waar leren leuk moet zijn. Met Goodhabitz kunnen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen op eigen initiatief. Leden van de NVG kunnen met een gereduceerd tarief gebruik maken van GoodHabitz voor al hun medewerkers. Mede door het sociaal fonds kost dit onze NVG leden bijna niets. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@nvg-golf.nl.

Van Spronsen & partners

Van Spronsen & Partners horeca-advies werkt samen met de NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties) om quick scans voor onze leden aan te bieden. Dit is bedoeld om het bestuur en/of management van golfaccommodaties meer inzicht te geven in hun horeca exploitatie. Meer info over de aanbieding vind je in deze flyer.

Xandrion

NVG heeft een samenwerking met Xandrion hieruit is NVG Inkoop ontstaan. Leden van de NVG worden ontzorgd bij het inkopen van producten en diensten. Het inkoopnetwerk biedt vele voordelen en met name scherpe prijzen en goede service bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Deelname aan het inkoopnetwerk is kosteloos voor leden en levert aanzienlijke tijdsbesparing voor golfbanen op doordat ze niet meer zelf hoeven te onderhandelen met diverse leveranciers.

AquaFox

NVG heeft een samenwerking met AquaFox. Leden van de NVG ontvangen een speciale aanbieding. AquaFox het de meest duurzame en hygiënische systeem om bierglazen schoon te maken. Wil je ook op een betere manier de glazen reinigen en tegelijkertijd minder water en geld verspillen? Meer info over de aanbieding vind je op AquaFox website


Maas recreatie bedrijfsmakelaardij


Maas recreatie bedrijfsmakelaardij is sinds 1979 gespecialiseerd in het aan-/ verkopen en taxeren van watersport en recreatiebedrijven. Over de volle breedte van de leisuremarkt bieden wij onze diensten aan. Maas RBM is een bekende partij in de recreatiesector, zowel in de verblijfsrecreatie, de watersport als de dagrecreatie. Wij taxeren en begeleiden de aan- en verkoop van campings, bungalowparken, jachthavens, golfbanen, hotels, wellnesscomplexen, themaparken, etc. Voor een aantrekkelijke aanbieding ga je naar Maas RBM website