Afbeelding: Golfclub Dirkshorn

Helpdesk

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties kun je gebruik maken van verschillende helpdesks.

Helpdesk juridisch

Bowmer & Nuiten Advocaten te Dordrecht is een advocatenkantoor dat zich hoofdzakelijk richt op de (internationale) zakelijke markt. Zij zijn specialist op het gebied van ondernemingsrecht en adviseren bedrijven bij onder andere (aandelen) transacties, overnames, aan-en verkopen van activa, interne opvolging of denken mee aan oplossingen als bedrijven financiële moeilijkheden verkeren. Hun advocaten hebben daarnaast kennis van bouw- en huurzaken, bedrijfsoverdracht, bestuursrechtelijke problemen, incassozaken en het opstellen en doorlichten van contracten en algemene voorwaarden.

Leden van de NVG kunnen kosteloos gebruik maken van deze kennis via het juridische helpdesk. Mocht blijken dat het toch nodig is om te procederen, dan gelden er aangepaste tarieven die dan zullen worden besproken. Contact opnemen kan via helpdesk-juridisch@nvg-golf.nl.

Helpdesk vragen CAO

Heb je een vraag over de CAO of algemene vragen over arbeidsvoorwaarden, dan kun je recht bij de Helpdesk CAO Golfbranche. We beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen. Voor korte vragen (max. 15 minuten) worden aan de leden geen kosten in rekening gebracht. Is de vraag omvangrijker en dus langer dan 15 minuten, dan rekenen we daar een bedrag voor.

Suzanne Meijers, ondernemende arbeidsrecht advocaat en auteur van het boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’ staat voor je klaar. Suzanne heeft al honderden bedrijven in lastige arbeidsrechtelijke situaties geholpen. Van haar hoef je geen langdradige teksten te verwachten, maar krijg je begrijpelijke uitleg. Via blogs en in diverse media brengt zij het arbeidsrecht in een begrijpelijke taal. Contact opnemen kan helpdesk-cao@nvg-golf.nl.

Helpdesk vragen pensioen

Voor vragen over de pensioenregeling of andere zaken rondom het pensioen, kun je terecht bij de helpdesk van de NVG.

Voor korte vragen worden aan de leden geen kosten in rekening gebracht. Als er een uitgebreider onderzoek of toetsing nodig is, dan rekent de externe helpdesk daar een gereduceerd bedrag voor. Dit komt voor rekening van de golfbaan. Contact opnemen kan via info@nvg-golf.nl.