Afbeelding: Clonable 1

Een meertalige website?

Door gebruik te maken van Clonable wordt het voor de NVG leden mogelijk om op gemakkelijke wijze informatie in een andere taal weer te geven.

Een meertalige website?

Door gebruik te maken van Clonable wordt het voor de NVG leden mogelijk om op gemakkelijke wijze informatie in een andere taal weer te geven.

Het vertalen van de website van een golfbaan kan internationale golfers aantrekken, de klanttevredenheid verhogen en de concurrentiepositie versterken.

Clonable is ideaal voor deze taak. Het platform levert snelle en betaalbare website-vertalingen zonder gedoe en kwaliteitsverlies. Ook is Clonable eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder technische kennis!

Met Clonable kan je het bereik van jouw golfers vergroten en de service te verbeteren met minimale inspanning en kosten.

Voordelen van Clonable:

  1. Snelheid en Efficiëntie: Clonable levert snelle vertalingen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, waardoor golfbanen hun meertalige websites al binnen één week kunnen lanceren.
  2. Kostenbesparing: Door het geautomatiseerde vertaalproces van Clonable besparen golfbanen op de kosten van traditionele vertaalbureaus.
  3. Kwaliteit en Consistentie: Clonable zorgt voor consistente en hoogwaardige vertalingen die de professionele uitstraling van de golfbaan weerspiegelen en continu worden onderhouden.
  4. Gebruiksvriendelijkheid: Het platform is eenvoudig te gebruiken, waardoor golfbanen hun “Clones” met minimale technische kennis kunnen beheren.

Clonable geeft de NVG leden de kans om dit jaar voor een gereduceerd tarief te starten. De leden krijgen de mogelijkheid om voor €45,- per maand DRIE vertaalde versies van hun websites te lanceren. Clonable neemt speciaal voor de leden eventuele extra kosten welke gevonden kunnen worden in bijvoorbeeld installatiehulp volledig voor eigen rekening. Dit maakt het mogelijk om voor slechts €15 per maand een volledig vertaalde versie van jouw website online te hebben, zonder omkijken. 

Een voorbeeld van een Clonable website:   
Origineel: https://playgolfinholland.nl/ Clone: https://playgolfinholland.co.uk/  
Plan een korte online demo-meeting met Clonable om een demo-vertaling van jouw website te zien en meer over de mogelijkheden. Het team van Clonable gaat graag een oriënterend gesprek met je aan. Ze zijn bereikbaar op 0031 (0) 492 77 52 69,info@clonable.net of middels het contactformulier op hun website www.clonable.net.