Afbeelding: Tespelduyn Carrousel

Landgoed Tespelduyn: Een Exclusieve Culinaire Beleving voor Golfers en Fijnproevers

Februari staat op Landgoed Tespelduyn in het teken van Samen Ontdekken: Een Exclusieve Culinaire Beleving voor Golfers en Fijnproevers.

Landgoed Tespelduyn: Een Exclusieve Culinaire Beleving voor Golfers en Fijnproevers

Landgoed Tespelduyn is verheugd om de lancering aan te kondigen van SamenOntdekken; een uniek initiatief dat golfers en fijnproevers de kans biedt om te genieten van een heerlijk lunch of diner aanbod. “Waar steeds meer nieuwe gasten en golfers de weg weten te vinden naar Tespelduyn streven wij ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, zowel op de golfbaan als aan tafel in ons bekroonde restaurant”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur Tespelduyn.

SamenOntdekken stelt golfers en liefhebbers van lekker eten in staat om met elkaar te genieten van een verfijnde culinaire ervaring te midden van de prachtige omgeving van Noordwijkerhout. Ons restaurant verwelkomt gasten met een scala aan smaakvolle gerechten, bereid met de beste lokale ingrediënten en gepresenteerd met een onberispelijke service.

“Als team van Landgoed Tespelduyn zijn we verheugd om onze gasten te verwelkomen voor een culinair avontuur dat de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen verwent”, zegt chef-kok Geert Pennings. “De SamenOntdekken biedt een unieke gelegenheid om onze passie voor lekker eten en gastvrijheid te delen met een breder publiek en we kijken ernaar uit om onze gasten te verwennen met een onvergetelijke ervaring.”

Alle informatie met betrekking tot de SamenOntdekken actie en de speciale aanbiedingen bij Landgoed Tespelduyn is beschikbaar op https://tespelduyn.nl/samen/.

Voor persinformatie en vragen kunt u contact opnemen met:

Jim Kuipers, Sales & Event Manager via events@tespelduyn.nl of 0252-241336.