Afbeelding: Winnaars Aphrodite Golf Cup 2024

Franklin van der Niet wint golfreis naar Spanje tijdens Aphrodite Golfcup op Golfbaan Tespelduyn

Op de prachtige Golfbaan Tespelduyn vond zaterdag 6 juli de voorronde van de Aphrodite Golfcup plaats, een exclusief evenement voor de jaarkaarthouders Golfbaan Tespelduyn.

Franklin van der Niet wint golfreis naar Spanje tijdens Aphrodite Golfcup op Golfbaan Tespelduyn

Noordwijkerhout, 8 juli 2024 – Op de prachtige Golfbaan Tespelduyn vond zaterdag 6 juli de voorronde van de Aphrodite Golfcup plaats, een exclusief evenement voor de jaarkaarthouders Golfbaan Tespelduyn. Met 49 enthousiaste deelnemers werd het een dag vol spanning en plezier. De hoofdprijs van deze voorronde was een volledig verzorgde golfreis naar Spanje, een droomprijs die uiteindelijk gewonnen werd door Franklin van der Niet.

Jan Alofs, organisator van de Aphrodite Golfcup, was zeer te spreken over het verloop van de wedstrijd. “Het was fantastisch om te zien hoeveel talent en enthousiasme er op de baan aanwezig was. De competitie was hevig, maar de sportiviteit en het plezier stonden voorop. We zijn verheugd dat we een waardige winnaar hebben in Franklin, die zonder twijfel van zijn welverdiende golfreis zal genieten,” aldus Olafs.

Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn, voegde hieraan toe: “We zijn trots dat we de voorronde van de Aphrodite Golfcup mochten organiseren op onze baan. Het was een geweldige dag voor onze jaarkaarthouders en de sfeer was uitzonderlijk goed. Dit soort evenementen versterkt niet alleen de gemeenschap binnen onze club, maar toont ook de uitstekende faciliteiten en uitdagingen die Golfbaan Tespelduyn te bieden heeft.”

Gedurende de middag lieten de golfers hun beste spel zien en ondanks de felle concurrentie was er een gevoel van saamhorigheid onder de deelnemers. Franklin van der Niet, die de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen, zei na afloop: “Het was een geweldige ervaring om deel te nemen aan deze wedstrijd. De baan was in topconditie en ik heb echt genoten van elk moment. De reis naar Spanje is de kers op de taart. Ik kan niet wachten om daar te gaan spelen!”

De Aphrodite Golfcup is een jaarlijkse traditie die golfers uit heel Nederland samenbrengt. De finale belooft een groot spektakel te worden, waarbij de winnaars van de voorrondes het tegen elkaar zullen opnemen.

Voor meer informatie over de Aphrodite Golfcup en aankomende evenementen, bezoek onze website golfbaantespelduyn.nl