Afbeelding: Koningsdag Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn organiseert op Koningsdag een golfwedstrijd voor het goede doel met een prijzenpot van ruim €4.500

Golfbaan Tespelduyn organiseert op Koningsdag een golfwedstrijd voor het goede doel Fietsmaatjes met een prijzenpot van ruim €4.500.

Golfbaan Tespelduyn organiseert op Koningsdag een golfwedstrijd voor het goede doel met een prijzenpot van ruim €4.500

Noordwijkerhout, 2 april 2024 – Golfbaan Tespelduyn organiseert op Koningsdag een golfwedstrijd voor het goede doel Fietsmaatjes met een prijzenpot van ruim € 4.500. Van 7.00 tot 17.00 uur hebben deelnemers de kans om te strijden voor een van de ruim 40 greenfees op prachtige golfbanen, met een totale waarde van ruim € 4.500.

“Het is geweldig om te zien hoe de gemeenschap samenkomt voor een dag vol plezier en weldoenerschap,” zegt Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn. “Bij Tespelduyn streven we ernaar om niet alleen uitzonderlijke ervaringen te bieden, maar ook om terug te geven aan de gemeenschap. Dit evenement belichaamt die missie.”

Ferdinand Warmerdam, vertegenwoordiger van Fietsmaatjes, voegt eraan toe: “We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van Tespelduyn en alle deelnemers aan dit evenement. Met de opbrengst kunnen we meer mensen de kans bieden om te genieten van de vrijheid en het plezier van samen fietsen. Het is hartverwarmend om te zien hoe de golfcommunity samenkomt om ons te steunen.”

Dankzij gulle sponsors worden prachtige prijzen ter waarde van ruim € 4.500 verloot. Waaronder ruim 40 greenfees voor de mooiste banen van Nederland. Winnaars kunnen met 2 personen gaan golfen op banen zoals De Lage Vuursche, De Haagsche, The International, De Texelse, De Herkenbosche, De Goese, Stippelberg, De Rijswijkse, Rozenstein en nog vele andere banen. Daarnaast maken liefst 6 gelukkigen kans op greenfees voor De Noordwijkse.

Maar dat is niet alles! Van 9.00 tot 17.00 uur kunnen alle deelnemers voor slechts € 5 proberen de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan en zo de ‘Neary’-prijs te winnen. De gelukkige winnaar ontvangt een geweldige prijs ter waarde van € 650: een weekend lang een Audi e-tron GT RS rijden in combinatie met 2 stuks 18-holes greenfees op Landgoed Bergvliet in Oosterhout, aangeboden door Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.

Fietsmaatjes is een organisatie die mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen koppelt aan vrijwilligers voor gezamenlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Het doel is om plezier te hebben en sociaal contact te stimuleren, terwijl iedereen geniet van het buiten zijn en bewegen.