Afbeelding: Overhandiging Cheque Fietsmaatjes 2024

Golfdag op Tespelduyn levert € 4.300 op voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse

Een prachtige golfdag op Golfbaan Tespelduyn heeft maar liefst € 4.300 opgeleverd voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse

Golfdag op Tespelduyn levert € 4.300 op voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse

Een prachtige golfdag op Golfbaan Tespelduyn heeft maar liefst € 4.300 opgeleverd voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse, het goede doel dat zich inzet om samen fietsen mogelijk te maken voor mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen. Deze bijzondere dag stond in het thema van sportiviteit en solidariteit.

Het evenement trok vele golfers die niet alleen hun sportieve prestaties maar ook hun hart lieten spreken. “Het is fantastisch om te zien hoe onze golfgemeenschap samenkomt om een verschil te maken,” zei Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “De energie, betrokkenheid en vrijgevigheid tijdens deze golfdag tonen de kracht van de golfers. Wat natuurlijk ook helpt zijn de prachtige golfprijzen die deze dag zijn te winnen.”

De golfdag bevatte diverse activiteiten waarbij de deelnemers konden bijdragen aan het goede doel. “De financiële bijdrage helpt Fietsmaatjes Hillegom & Lisse om meer duofietsen aan te schaffen en de bestaande fietsen te onderhouden,” aldus Duivenvoorde.

“Deze donatie betekent ontzettend veel voor ons,” stelt de verheugde Ferdinand Warmerdam namens Fietsmaatjes Hillegom & Lisse. “We kunnen nu nóg meer mensen de vreugde van het samen gezellig en gezond fietsen laten ervaren.”

“Dit evenement is een prachtige weerspiegeling van wat we kunnen bereiken als we samenwerken,” concludeert Duivenvoorde. “En uiteraard organiseren wij in 2025 wederom een golfdag voor het goede doel.”