Afbeelding: Schermafbeelding 2024-04-10 094937

Medewerkers van golfbanen stemmen in met nieuwe cao!

Goed nieuws! De afgelopen weken hebben alle medewerkers, van banen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Golfbanen (NVG), opnieuw hun stem mogen laten horen over de nieuwe cao.

Medewerkers van golfbanen stemmen in met nieuwe cao!

Goed nieuws! De afgelopen weken hebben alle medewerkers, van banen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Golfbanen (NVG), opnieuw hun stem mogen laten horen over de nieuwe cao. Dit nadat het eerdere voorstel begin dit jaar nog werd afgewezen. Uitslag van de stemming is dat meer dan 450 medewerkers heeft gereageerd, waarbij 91% heeft ingestemd!

Wat betekent dit? Tijdens deze cao periode 2024/2025 gaan de lonen met minstens 8% omhoog, wordt de periodieke loonsverhoging verdubbeld. Ook krijgt iedereen recht op een reiskostenvergoeding en gaan we samen verder werken aan een nieuw, meer marktconform loongebouw. De nieuwe cao geldt t/m 31 december 2025.

We zijn blij met deze duidelijke uitslag. Het geeft ons het vertrouwen dat we met deze cao – en een ruim mandaat van de medewerkers zelf – kunnen blijven werken aan goede arbeidsvoorwaarden en de verdere ontwikkeling van de sector. De komende weken zullen we de nieuwe cao-teksten verder uitwerken en vaststellen, waarna we de nieuwe cao snel zullen publiceren. Begin volgende week zullen wij de golfbanen ook voorzien van de nodige praktische informatie die kan helpen bij de implementatie van deze nieuwe cao.