Afbeelding: test

Players 1st workshop in DeWeerelt van Sport

Of een golfer nu voor het eerst de baan bezoekt of er al jaren rondloopt, constant vinden er interacties plaats die de tevredenheid van die golfer beïnvloeden.

Players 1st workshop in DeWeerelt van Sport

Of een golfer nu voor het eerst de baan bezoekt of er al jaren rondloopt, constant vinden er interacties plaats die de tevredenheid van die golfer beïnvloeden. Toch staan al die interacties niet op zichzelf. Ze vormen ze een connectie met elkaar. Maar hoe analyseer je dat nu precies? Waar zit bijvoorbeeld de connectie tussen de snelheid van de greens, het welkomstgevoel aan de receptie en een mogelijk bezoek aan de horeca? Krijg grip op de belangrijkste interacties voor een golfer.

Amelia Lewis, directeur Verenigd Koninkrijk bij Players 1st, komt speciaal voor de Nederlandse clubs en banen naar Utrecht voor een deep-dive in de analyse van het platform en zal in een workshop uitleg geven over de sterke verbanden die in de totaalervaring van een golfer te ontdekken zijn.
Daarnaast zal ze inzicht geven in het belang van een hoge tevredenheid onder nieuwe golfers, zodat ze betrokken en loyale leden worden en blijven. Ook wordt tijdens de workshop de sterk aanwezige verhouding tussen potentiële omzet en een hoge ledentevredenheid in kaart gebracht.

De workshop is leerzaam voor clubs en banen die Players 1st gebruiken, maar ook voor geïnteresseerden in marktontwikkelingen en trends.

Wanneer: Donderdag 25 april van 13.00 tot 15.00 uur
Waar: DeWeerelt van Sport in Utrecht

Deelname is kosteloos. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan.